За нас


Зелена линия - дом и градина
Научете повече

Градински център ЗЕЛЕНА ЛИНИЯ е създаден с идеята да предложи на клиента всичко необходимо за двора и градината - като стоки и услуги под един покрив.

Тук, на закрита търговска площ от 1000 кв.м  можете да намерите богат асортимент от градинска техника и инструменти - професионални и хоби варианти, обогатени почви, торове, съдове  за цветя, тревни смески, семена за цветя и зеленчуци, поливни системи - всичко необходимо за да превърнете дома и градината в мечтания оазис. На открита площ от 8000 кв.м. са разположени декоративна растителност - иглолистни и широколистни дървета и храсти, цъфтящи и сукулентни растения, сезонни цветя,  съдове за цветя  за открити пространства. Ние сме директен вносител на декоративна растителност от Европейски Съюз с високо качество. Предлагаме разнообразие на декоративен камък, както и цени с остъпки.

 

На Ваше разположение сме, за да проектираме а вие сами да изградите поливната си система, да съберем необходимите Ви части и да Ви консултираме при възникнал проблем!

 

Галерия със снимки