Следвай ни

+359 882 53 27 02
greenlinebg@gmail.com

Пон. - Нед. 9.00 - 18.00
Без почивен ден


[vc_row css=”.vc_custom_1453293187806{margin-top: -200px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1423574892319{background-color: #ffffff !important;}”][vc_custom_heading text=”BOOST YOUR WORDPRESS BLOG WITH PAGE BUILDER” font_container=”tag:h2|font_size:46|text_align:left|color:%233a3a3a|line_height:1″ google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal” css=”.vc_custom_1453293169333{margin-top: 0px !important;padding-right: 200px !important;padding-bottom: 35px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”760″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1498482455675{margin-bottom: 20px !important;}”]

Проектиране

Зелена линия може да създаде наистина естетически и приятен външен облик на вашия търговски или жилищен имот. Ние ви гарантираме, че планът Ви за ландшафтен дизайн ще бъде проектиран по поръчка, за да постигнете максимално привлекателен ефект в рамките на вашия бюджет.

Всички фактори  се взимат предвид при създаването и реализацията на вашия ландшафтен дизайн – заобикаляща архитектура, слънчева светлина, температура, наличието на вода – така, че готовият продукт да задоволи напълно  вашите очаквания.

В допълнение към нашите услуги за дизайн на ландшафта, предлагаме архитектурно проектиране и монтаж на настилки от естествен камък, скални ефекти, водни каскади, водопади, водни огледала, декоративни басейни и други.

Изкуството на озеленяването е проектирането и изграждането да работят заедно, за да превърнат вашата мечтана градина в реалност. Професионалните дизайнери и монтажните екипи на “Зелена линия” ще се възползват максимално от вашия двор, за да могат най-добре чрез идея и нейната реализация  да подобрят вида на  външната ви всекидневна.

Дизайн консултиране
Проектът ви започва на място с консултация за дизайн, като заедно оценяваме съществуващите условия, включващи слънчева светлина, почва и вода , като същевременно обсъждаме вашите конкретни цели и желания. Ще ви помогнем за най-доброто използване на вашето външно пространство, като то ще бъде съобразено с вашия начин на живот и лични предпочитания.

Нашите планове показват разположението на растенията, пътеките, идеи за допълнителни градински ефекти, пространства за отдих и почивка.
Те поставят правилните растения на правилните места, като се съобразяват и с вече съществуващи такива.

Търговският център, намиращ се непосредствено до околовръстния път на Пловдив в посока село Марково, работи като витрина, за да видите растителния материал и всички потенциални аксесоари, включително мебели, барбекюта, биокамини, керамика и др.
Това ще ви помогне да визуализирате пейзажа си и да го персонализирате според вашите нужди.

Независимо дали започвате всичко от нула или обновявате вече съществуващ  ландшафт, можем да подготвим проект и да го осъществим, така че да постигнем вашите очаквания.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]