0
Your Cart

ОБЩИ УСЛОВИЯ

МОЛЯ, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ САЙТА, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО УСЛОВИЯТА. КАТО ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ ДОСТЪП И ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ САЙТ, ВИЕ ПРИЕМАТЕ БЕЗУСЛОВНО И БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ ТЕЗИ УСЛОВИЯ.

Настоящият текст съдържа Общите условия, съгласно които „Зелена линия“ ООД предоставя своите Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина сайта https://zelenaliniya.com/. Тези условия обвързват всички потребители. С поръчката на стоки от https://zelenaliniya.com/. Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

„Зелена линия“ ООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, ул. „Ралица“ №4; вписано в Агенция по вписванията с ЕИК BG160136504 , телефон за контакт +359 882 53 27 02, е-мейл: greenlinebg@gmail.com

Регистрация

Регистрацията в сайта НЕ е задължителна и е доброволна и безплатна. Сайтът може да бъде разглеждан от ползвателите свободно без регистрация. Регистрацията е необходима само при ползване на определени функционалности на сайта.

Регистрация на сайта може да бъде направена както от съответния раздел за регистрация на нови потребители, така и по време на поръчка в случай, че нямате такава и не сте влезли в системата със своите потребителско име и парола.

При регистрация от раздела за нова регистрация на потребител е необходимо да въведете задължително e-мейл адрес и парола. И-мейл адресът служи за потребителско име и чрез него може да се идентефицирате в системата.

За създаване на регистрация по време на поръчка е необходимо отметката „Желая да ми бъде създаден профил с посочените по-горе данни“ да бъде маркирана. При този случай на въведения във формата за поръчка e-мейл адрес ще бъде изпратена автоматично генерирана парола за достъп, която след това може да бъде променена от профилната страница.

Защита на личните данни

„Зелена линия“ ООД, ЕИК BG160136504 е Администратор на лични данни, установен на територията на Република България и обработва законосъобразно и добросъвестно лични данни във връзка с целите на своята дейност – търговия на стоки на едро и дребно и не ги обработва допълнително по начин, несъвместим с тези цели.

Плащане

Поръчаните стоки от сайта https://zelenaliniya.com/ могат да бъдат платени по следните начини:

  • Плащане в брой при доставка на адрес (Наложен платеж): Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката.
  • По банков път: Заплащате стоката с банков превод към наша банкова сметка, публикувана в информацията за Вашата поръчка или в Проформа фактурата, която ще получите по е-мейл. Когато извършвате плащане по банков път, като основание за плащането, посочете номера на Вашата поръчка!

 

Доставка

Доставката се извършва с куриер от понеделник до събота с изключение на официалните празници.

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 2 до 7 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от вносителя на дадения продукт. В някои случаи срокът за доставка може да се увеличи, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Цената на доставката се изчислява автоматично на база продуктите в количката и адреса за доставка на пратката. Генерираната цена за доставка е ориентировъчна и подлежи на корекция в случай, че дадени стоки от поръчката могат да бъдат окомплектовани заедно.

От БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА може да се възползвате в случай, че сумата на Вашата поръчка е над 250.00 лева и сте посочили офис на ЕКОНТ Експрес за адрес на получаване на пратката. В случай, че сумата на поръчката е над 250.00 лева, но е посочен Ваш адрес, то ще трябва да доплатите разликата в цената за доставка (офис – адрес). Дължимата от Вас цена за доставка се заплаща на куриера при самата доставка на пратката. На клиентите на https://zelenaliniya.com/ се предоставя възможност да направят преглед на закупените стоки преди плащане при самата доставка.

Гаранционни условия

Всички стоки предлагани в https://zelenaliniya.com/са нови. Осигурява се гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите продукти. Гаранционният срок е посочен за всеки продукт и е съобразен с гаранционните условия на производителя. При необходимост от гаранционен ремонт, клиентът е длъжен да представи гаранционна карта в съответния оторизиран сервиз.

Политика на връщане

Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 (четиринадесет) РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.