Следвай ни

+359 882 53 27 02
greenlinebg@gmail.com

Пон. - Нед. 9.00 - 18.00
Без почивен ден


[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Ръчно изработени мебели” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

В “Зелена линия” може да откриете голям брой ръчно изработени мебели от качествена и масивна дървесина. Използването на традиционни дървообработващи техники и твърда дървесина, за всеки от предлаганите артикули, гарантира дългия им живот в реални домашни условия.
Основните предлагани мебели са масивни дървени маси, холни маси в различни размери и различни дървени елементи, както и ръчно изработена мека мебел.
Използваният дървен материал има свой собствен подпис и история за разказване.
Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти уникална изработка, изразена с различните цветове и текстури на дървесината.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1162″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1163″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Изкуството на ръчно изработените мебели разкрива огромните вариации, присъщи на българските дървесни видове, много от които притежават красиви “природни белези”, което прави и творенията уникални.
При създаването им е използвана древната японска концепция Wabi sabi – изкуството да се открие красотата в несъвършенството на природата.

Посетете нашият шоурум на околовръстното на Пловдив, в началото на новия път за село Марково, за да се докоснете до истинската красота на всяка мебел.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]