Следвай ни

+359 882 53 27 02
greenlinebg@gmail.com

Пон. - Нед. 9.00 - 18.00
Без почивен ден


BOOST YOUR WORDPRESS BLOG WITH PAGE BUILDER

Проектиране

Зелена линия може да създаде наистина естетически и приятен външен облик на вашия търговски или жилищен имот. Ние ви гарантираме, че планът Ви за ландшафтен дизайн ще бъде проектиран по поръчка, за да постигнете максимално привлекателен ефект в рамките на вашия бюджет.

Всички фактори  се взимат предвид при създаването и реализацията на вашия ландшафтен дизайн – заобикаляща архитектура, слънчева светлина, температура, наличието на вода – така, че готовият продукт да задоволи напълно  вашите очаквания.

В допълнение към нашите услуги за дизайн на ландшафта, предлагаме архитектурно проектиране и монтаж на настилки от естествен камък, скални ефекти, водни каскади, водопади, водни огледала, декоративни басейни и други.

Изкуството на озеленяването е проектирането и изграждането да работят заедно, за да превърнат вашата мечтана градина в реалност. Професионалните дизайнери и монтажните екипи на “Зелена линия” ще се възползват максимално от вашия двор, за да могат най-добре чрез идея и нейната реализация  да подобрят вида на  външната ви всекидневна.

Дизайн консултиране
Проектът ви започва на място с консултация за дизайн, като заедно оценяваме съществуващите условия, включващи слънчева светлина, почва и вода , като същевременно обсъждаме вашите конкретни цели и желания. Ще ви помогнем за най-доброто използване на вашето външно пространство, като то ще бъде съобразено с вашия начин на живот и лични предпочитания.

Нашите планове показват разположението на растенията, пътеките, идеи за допълнителни градински ефекти, пространства за отдих и почивка.
Те поставят правилните растения на правилните места, като се съобразяват и с вече съществуващи такива.

Търговският център, намиращ се непосредствено до околовръстния път на Пловдив в посока село Марково, работи като витрина, за да видите растителния материал и всички потенциални аксесоари, включително мебели, барбекюта, биокамини, керамика и др.
Това ще ви помогне да визуализирате пейзажа си и да го персонализирате според вашите нужди.

Независимо дали започвате всичко от нула или обновявате вече съществуващ  ландшафт, можем да подготвим проект и да го осъществим, така че да постигнем вашите очаквания.