Следвай ни

+359 882 53 27 02
greenlinebg@gmail.com

Пон. - Нед. 9.00 - 18.00
Без почивен ден


Поливни системи

Пролетта винаги идва много по-скоро, отколкото повечето собственици на имоти осъзнават. Това означава, че сезонът за напояване на тревата и градината може да ви изненада!

Една от най-добрите идеи за пролетен домашен ремонт е инсталирането на поливна система във вашия двор. Много хора може се въздържат от добавянето на тази функция в дома си поради непознаване на ползите от нея или заради разходите. Тук искаме да обсъдим колко ще ви струва инсталирането на поливна система и какви ще са ползите за вас.

Всяка година собствениците на имоти харчат огромни суми, за да си гарантират, че тяхната тревна площ ще бъде по-зелена от на всеки друг в квартала. Това не е чудно, като се има предвид, че една хубава морава не само ще придава допълнителна привлекателност на дома ви, но и намалява вашият въглероден отпечатък. Здравата зелена трева увеличава качеството на въздуха, а също притежава и охлаждащ ефект.
Поради тази причина, грижата за моравата ви е едно от най-важните неща, които може да направите като собственик на жилище или търговски имот. Поддържането на хубава, зелена трева е много работа. Какво е решението? Инсталирането на поливна система.

Колко струва?

За да се определи цената на една поливна система трябва да се вземат предвид следните фактори:
– Размерът и местоположението на вашия имот
– Водоизточник
– Състоянието на почвата
– Видовете озеленяване
– Качество на компонентите от системата
– Труд и материали

Всичко това може да научите след като се свържете с нас и получите консултация от нашите специалисти, отговарящи за проектирането, изграждането и поддръжката на поливните системи.

Ползите от използването на поливни системи
Добавянето на тази функция към вашия двор може действително да ви спести пари. Тя ще разпределя равномерно водния поток в двора, като може да контролирате времето и продължителността на всяко поливане, това от своя страна ще осигури възможно най-ефективно използване на водата.