Следвай ни

+359 882 53 27 02
greenlinebg@gmail.com

Пон. - Нед. 9.00 - 18.00
Без почивен ден


Биокамини

Предлаганите от нас Биокамини,

допринасят и поддържат по-чиста и екологична заобикалящата ни среда, като същевременно дават светлина и приятна атмосфера в дома. С използването на етанол за гориво, те се различават от стандартните камини на дърва, електричество или газ, като осигуряват топлината и красотата на пламъка без отрицателно въздействие върху околната среда.
Зад стилната фасада е скрита усъвършенствана система за горене, използваща най-чистия и ефективен източник на гориво: биоетанол.

Биоетанолът е горивото на бъдещето.

Неговото развитие е забележително.
Изгарянето на биоетанол създава красиво танцуващ оранжев пламък, който просто хипнотизира. И тъй като биокамините са без дим, можете да им се наслаждавате дори и да живеете във сграда без комин.
Биоетанолът – или просто “етанолът” е източник на възобновяема енергия, произведен чрез ферментация на захарни и нишестени компоненти на растителни субпродукти – основно захарна тръстика и зърно.
Предлаганите в център “Зелена линия” биокамини се захранват от биоетанол – без дим, без искри, без шум. Изгарянето на биоетанол произвежда топлинна пара и въглероден диоксид. Въглеродният диоксид се абсорбира от растенията. След това се обработва чрез фотосинтеза, като помага на растението да се развива.